Ingrediënten:
1 courgette in repen
400 Gr gehakt
1 paprika rood
1 zak spinazie
1 potje creme fraiche (groot)
1 pakje tomate frito
Geraspte kaas
I mozzarella
Pijnboompitten
Zout /peper/ knoflook/paprikapoeder
Roerbak het gehakt rul met wat zout peper en knoflook naar smaak.
Doe er de in blokjes gesneden paprika bij en als laatste de tomate frito bij (bewaar een beetje). Laat het even sudderen.
Snij ondertussen de courgette in repen en strooi er wat zout op.
Vervolgens de spinazie in een wok en laat het slinken.
Kruid de spinazie met wat knoflook en paprikapoeder
en roer alles goed door elkaar. Doe hier wat pijnboompitten bij.
nu de creme fraiche erbij ( hou een beetje achter)
Vet een ovenschaal in en maak de laagjes van de lasagna alsvolgt:
1) de drooggedepte courgette repen (Een deel)
2) de laag gehakt
3) een courgette laag
4) laag spinazie ( zo goed mogelijk verdelen)
Meng het beetje tomate frito en creme fraiche door elkaar en verdeel hier “dotjes“ van over de spinazie
Strooi nu de geraspte kaas er overheen en als laatste de plakjes mozzarella verdelen.
Ongeveer 45minuten in de oven op 200 graden.
Eet smakelijk
Reacties
Een reactie posten