Zalm met avocado timbaaltje



Vandaag maak ik een timbaaltje van verse zalm en avocado. Lekker snel en gezond. 

Hiervoor heb je nodig: 

Zalm
Avocado
Zout en peper
Sesamolie
Ketjap (zoute)
Citroen
Peterselie of koriander toefje
Ronde ring om op te maken



Snij de zalm in kleine blokjes. Hierdoor krijg je een zalmtartaar. 
Marineer de zalm met sesamolie en ketjap. Evt wat zout maar niet teveel de ketjap is immers al zout. 
Zet even opzij zodat alles intrekt. 



Prak de avocado in een kommetje met wat zout peper en citroen. 



Nu ga je het bord opmaken. 

Leg de ring op het bord en doe daar de zalm in. Duw alles goed aan. Doe hierop de avocado. Ook dit duw je goed aan. 



Trek langzaam de ring van je bord en leg op het timbaaltje wat peterselie of koriander. 



Eet smakelijk 

Reacties