Arroz con leche is te vergelijken met rijstepap maar dan net even anders.....
Het is mijn favoriete dessert, ik kan er dan ook geen genoeg van krijgen.
Hoewel ik, samen met mijn jongste zusje, bijna een koliek heb opgelopen in onze jongere jaren na het eten van heeeel veel arroz con leche blijft het mijn favoriet.Sindsdien eet ik arroz con leche met mate.
Het is een dessert die je koud en warm kunt eten, het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.
In de winter is het wel lekkerder als het warm is terwijl in de zomer het weer aangenaam fris is in de koude variant maar zoals gezegd kijk maar wat jezelf lekkerder vind.
Ik zeg hup die keuken in....
Ingrediënten:
1 liter melk
250 gr ronde korrel rijst (Spaanse of risotto rijst )
250 gr suiker
1 kaneelstokje
1 stukje citroenschil
Het is mijn favoriete dessert, ik kan er dan ook geen genoeg van krijgen.
Hoewel ik, samen met mijn jongste zusje, bijna een koliek heb opgelopen in onze jongere jaren na het eten van heeeel veel arroz con leche blijft het mijn favoriet.Sindsdien eet ik arroz con leche met mate.
Het is een dessert die je koud en warm kunt eten, het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.
In de winter is het wel lekkerder als het warm is terwijl in de zomer het weer aangenaam fris is in de koude variant maar zoals gezegd kijk maar wat jezelf lekkerder vind.
Ik zeg hup die keuken in....
Ingrediënten:
1 liter melk
250 gr ronde korrel rijst (Spaanse of risotto rijst )
250 gr suiker
1 kaneelstokje
1 stukje citroenschil
De ingrediënten voor Arroz con Leche |
250 gram rondkorrelige rijst type risotto of Spaanse rijst natuurlijk. Geen rijstepap rijst dan wordt het nl erg papperig |
Reacties
Een reactie posten